Sluit je aan

Vertegenwoordig je een esportsorganisatie die nog niet opgenomen is op deze site? We verwelkomen graag nieuwe leden in brede zin: esports-teams of -verenigingen, evenement- & toernooi-organisatoren en informatieverstrekkende- of belangenbehartigingsorganisaties. Alle partijen die actief bijdragen aan de vorming van esports in Nederland zijn in principe welkom.

Op dit moment is geen sprake van een formele samenwerkingsvorm tussen de partijen op deze site. De Stichting E-sports Nederland, die zich inzet voor de groei van esports in Nederland, onderhoudt deze website met het doel de vindbaarheid van de opgenomen partijen te vergroten, en om geïnteresseerden te helpen met hen in contact te komen. Naast deze website voorziet de Stichting E-sports Nederland ook in een communicatiekanaal (mailing lijst en Slack channel) tussen de aangesloten partijen. Er zijn geen kosten of verplichtingen verbonden aan opname op de website.

We stellen wel enige voorwaarden aan opname op de site. Opgenomen partijen zijn actief, hebben zich bewezen in hun rol en hebben een geformaliseerde status (bijvoorbeeld een KvK-inschrijving). De bestaande leden beslissen samen over toetreding van nieuwe partijen.

Wil je op de site of heb je vragen? Neem dan contact op met Frank van Caspel (voorzitter van de Stichting E-sports Nederland) via contact@stichtingesports.nl.